Direct contact? Bel: 0346 - 56 36 50

Home > Partycatering

Partycatering

Een evenement, feest of culinair genieten thuis of in een zakelijke omgeving? Wij laten u kennismaken met een verrassende culinaire beleving. De gerechten worden op locatie bereid. Live Cooking dus. Lekker vers en vooral ook een lust voor de zintuigen.

Geniet van een Walking diner waarbij kleine warme en koude gerechtjes geserveerd worden in een informele setting. Of van een barbecue, waarbij een professionele kok de gerechten bereid en de gasten op onderhoudende wijze kan vertellen over bijvoorbeeld de garing van vlees of vis. Private dining is er voor mensen die in een besloten groep culinair willen genieten, zónder de aanwezigheid van andere gasten. Beschikbaar vanaf acht personen en indien gewenst wordt voor een locatie gezorgd. Verder verzorgt Van der Schaft Culinair amuse diners, bestaande uit smakelijke eenhaps gerechtjes die aan tafel worden geserveerd. Ook zijn er de aanschuiftafels. Dit is een culinair concept waarbij het op dat moment actuele menu wordt geserveerd en er, indien gewenst, kan worden meegewerkt in de keuken. U kunt zich hier individueel voor inschrijven via info@vdschaftculinair.nl o.v.v. datum en aanschuiftafel.

Een bruiloft, verjaardag, zakenlunch of vergadering? Voor elk groot of klein zijn wij dé ideale partner die zorgen uit handen neemt als het gaat om catering, aankleding en logistiek. Maatwerk op hoog culinair niveau!

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat Van der Schaft Culinair voor u kan betekenen.

Contact opnemen