Direct contact? Bel: 0346 - 56 36 50

Home > Onze passie

Onze passie voor koken en liefde voor mooie en authentieke producten

Drijvende krachten achter Van der Schaft Culinair zijn chef-kok Rik van der Schaft en gastvrouw Sandra van der Schaft.

Rik van der Schaft heeft een liefde voor voeding en mooie ingrediënten. In 2000 startte hij zijn eigen horecabedrijf met als doel mensen te laten kennismaken met mooie seizoenproducten uit de regio: vers, puur, duurzaam en van hoge kwaliteit. Met passie laat hij z’n gasten zien en proeven wat je met ingrediënten kunt doen. Als leermeester begeleid hij zijn gasten en leert hij de mooiste gerechten te maken.

Sandra van der Schaft is een ervaren gastvrouw die feilloos weet wat de behoefte van de klant is en hoe daar met serviceverlening en gastvrijheid op in te spelen. Haar streven is de verwachting van de klant te overtreffen. Als geen ander weet ze efficiënt te organiseren en haar gasten een goed gevoel te geven.
Typerend voor onze werkwijze is dat de wens van de klant centraal staat. De service is hoogwaardig en de begeleiding vakkundig.

Voor elk evenement, of het nu een bedrijfsopening, jubileum, training of trouwfeest betreft, creëren we een smaakvolle beleving. Een beleving waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en alles er om draait de gasten te laten genieten, ze te verwennen en ze gastronomisch te verrassen. De medewerkers zijn warm en sfeermakend indien gewenst en onzichtbaar wanneer gepast.

Onze kernwaarden zijn Passie, Inspiratie, Aandacht, Puur en Culinair:

Passie

U zult de passie voor koken en de liefde voor mooie en authentieke producten herkennen in ons aanbod. We staan voor vakmanschap en ultieme gastvrijheid. Ons team is enthousiast en gedreven om voor u een smaakvolle beleving te creëren.

Inspiratie

Wij willen graag inspireren en entertainen. Met liefde vertellen wij over ons vak en de producten die we gebruiken. Graag geven we tips en delen we onze keukengeheimen met u. Inspiratie vinden we in de wereld en in de mensen om ons heen.

Aandacht

Wat aandacht krijgt dat groeit! Onze toegewijde medewerkers hebben oog voor u en uw gasten. Onze chef-kok stelt zich graag op de hoogte van uw specifieke (dieet)wensen en beantwoordt graag uw vragen. Door een smaakvolle beleving te realiseren, bouwen wij aan duurzame relaties met onze gasten.

Puur

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. (H)eerlijke seizoenproducten uit de streek. Wij kunnen u altijd vertellen waar de producten vandaan komen. Ook vinden wij het belangrijk dat producten voor u herkenbaar zijn en we hechten veel waarde aan duurzame veeteelt en landbouw.
Producten die een goed doel dienen, hebben bij ons een streepje voor.

Culinair

Onze liefde en passie voor het vak is groot. We zetten alles op alles om u gastronomisch te verrassen. Ons culinaire aanbod bestaat uit heerlijke gerechten met verse, authentieke ingrediënten die à la minute voor u bereid (kunnen) worden. “Wij nemen u mee in onze culinaire wereld vol passie en liefde voor het vak.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Van der Schaft Culinair staat midden in de maatschappij. Maatschappelijk betrokken ondernemen is daarom vanzelfsprekend. Het team richt zich vooral op ouderen en jeugd. Van der Schaft Culinair houdt zich vooral bezig met projecten waarbij het bewustzijn voor gezond en lekker eten vergroot wordt. De organisatie richt zich op samenwerkingsverbanden met verenigingen en scholen in de regio. Daarnaast heeft de organisatie een speciaal MBO workshopaanbod voor bedrijven. Bedrijven en hun teams kunnen met doelgroepen van hun keuze koken en dineren in de Van der Schaft Culinair kookstudio Maarssen aan de Kook of op locatie.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat Van der Schaft Culinair voor u kan betekenen.

Contact opnemen

Natasja van Dogterom Verburg
Natasja van Dogterom Verburg
Gastvrouw
Bastiaan Dierks
Bastiaan Dierks
-
Sandra van der Schaft
Sandra van der Schaft
Eigenaar
Rik van der Schaft
Rik van der Schaft
Eigenaar
Marianne Eijgenstein
Marianne Eijgenstein
-
Ineke van der Schaft
Ineke van der Schaft
-